Sõit F1 vormeli või Lamborghiniga


Ralliautod ja kardid on vana uudis. Praeguseks on ilmselt juba pool Eestit käinud Laitse Rally Pargis või kuskil sarnases kohas, teine pool on lõbutsenud talvel jäärajal. Eestlastele on vaja uut, suuremat autoelamust.
Tõeliselt põneva elamuse saab Lamborghini Gallardo või vormeli roolis! See on autohuvilisele parim kingitus!
Lamborghini Gallardoga saab sõita Poolas kinnisel lennuvälja territooriumil ja sõita saab kiiremini kui 200 km/h! Kõrval istub ka juhendaja, kes kindlustab teile maksimaalselt võimsa kogemuse. Läbida saab 10 km ja ürituse kestvus on umbes 45 minutit
F1 vormelirooli saamine võtab veidi kauem aega. Enne sõitu peate läbima koolituse, mis koosneb mitmest etapist. Teile tutvustatakse sõidutehnikat ning turvalisuse põhimõtteid vormelis. Peale esmast koolitust läbite koos instruktoriga 5 ringi kahekohalises sportautos. Hiljem juhite instruktori järelvalve all sportautot juba ise 10 ringi. Järgmine etapp viib kingituse saaja ühekohalisse F3 vormelautosse ning sellega tuleb läbida 10 ringi rahulikult ning 10 ringi kiiremas tempos. Kui koolitus ning sõidupraktika on läbi, on võimalus istuda F1 vormelautosse ning sõita sellega 10 ringi. Kogu üritus toimub Inglismaal.

Paketid on müügil kingitus.ee lehel, Lamborghini sõit siin ja vormelisõit siin. Hinnad on vastavalt 3895 ja 25620 krooni.