Arvuti puhastusvahendid


Olgem ausad, 95% inimestest ei puhasta oma arvutit. Tihti on ekraan üleni tolmuga kaetud, et päikselisemal päeval tuleb peopesaga tolmu ära lükata, et midagi näha, ventilaatori suunas vaatame alles siis, kui see tolmust ummistununa kõva häält hakkab tegema. Arvuti puhastusvahendid on väga praktiline kingitus ning tuletab ka meelde, et oma nii kaasas kantavat kui ka laua peal istuvat sõpra tuleb aeg-ajalt hooldada ja puhastada.

Kindlasti vajalikud asjad:
1) suruõhk (pudelis) - puhastab arvuti ventilaatori ning samas võib ka lahtist tolmu-mustust ekraanilt ning klaviatuurilt eemaldada
2) niisked arvuti puhastuslapid või puhastusvedelik ja üks mitmekordselt kasutatav pehme lapp - ekraani ja miks mitte ka muude siledate pindade puhastamiseks.

Asjad mida võite veel kaaluda:
1)USB-pistikusse käiv minitulmuimeja, mis puhastab mustuse näiteks klahvide vahelt
2)spetsiaalne arvuti jaoks mõeldud harjake ja tolmuhari

Kõiki neid tooteid saab osta arvutipoodidest, Internetist, Selveritest, Rimidest ja muudest poodidest, kus on rohkem tooteid kui leib, sai ja piim. Kingituse eelarve on ~70-300 krooni.

NB! Ventilaatiorit suruõhuga puhastades hoidke ventilaatori tiivikut nõela, hambaorgi või mõne muu esemega paigal - suruõhu jõul ringi käima hakates võite selle ära lõhkuda.