Bakugan


Bakuganikuulid on ennustuste kohaselt 2009. aasta jõulude kõige populaarsem kingitus. TV3-s jookseb praegu ka samanimeline multikas. Strateegiamäng toimib sisuliselt samamoodi nagu multika põhitegevus.
See on kokkuvõttes järgmine: ühel heal päeval kukkusid seitsmele lapsele maailma eri paikades otse taevast kaela metallmängukaardid. Selgus, et need on tegelaskujud (plastmasskuulidest ja magnetiga) Bakuganid, mis ärkavad ellu alternatiivmaailmas Vestorias (lauamängus avanevad Bakuganid metallkaardile veeredes). Seal hakkavad nad võitlema nii omavahel kui kurjade jõudude vastu, kes tahavad universumi tasakaalu hävitada. Nii multikas kui lauamängus on põhiline tegevus duellid eri võimetega Bakuganide vahel. Kellel on tugevam Bakugan, võimsamad "buusterkaardid" ja muud X-faktorid ja kes tänu sellele saab enam punkte, võidab lahingu ja mängu.
Bakugane saab osta suurematest mänguasjapoodidest, aga samas saab ka veidi soodsama hinnaga Osta.ee-st. Bakugan koos metallkaardiga maksab 45 krooni (poes ~130.-). Vaadake SIIT või otsige Osta.ee-st märksõna "bakugan" järgi.