Lumene arktilise teelehe ekstraktiga tooted

Suurepärane kingitus õrnemale soole on äsja müügile jõudnud Lumene uus sari Natural Code, mis sisaldab endas siis nii nahahooldus- kui ka meigitooteid. Sari on eriline just sellepärast, et sisaldab 100% arktilise teelehe ekstrakti, mis kaitseb, niisutab ja pehmendab nahka. Meigitooted on julgete värvikombinatsioonidega, mis aitavad luua julget make-up looki, tõstes seega Sinu isikupära ja eneseteadlikkust. Usaldusväärsed Lumene Natural Code tooted sobivad noorele tarbijale ja on seega taskukohase hinnaga. Eriti lahe on jõulukingiks valida näiteks nahahooldustoodete komplekt või täiendada kellegi meigikotti kas mõne vahva küünelaki või laovärviga, mille värvid on tõepoolest silmatorkavad ning moodsad.
Sari sisaldab endas pea kõiki vajalikke tooteid nahale, alates väga hästi niisutavast näokreemist, lõpetades nahakoorijaga, mis annab sinu nahale värske ilme.
Tooted on tänasest müügil kõikides suuremates poodides! Ära jäta juhust kasutamata ning proovi uut Lumene sarja, mille headuses ei pea kahtlema!

LUMENE NATURAL CODE MAKEUP ILUNIPID:
Loomuliku meigi saavutamiseks kasuta järgmiseid tooteid:
Lauvärvi toonid 1, 2, 4 and 8, silmapliiatsit ja lash-extending ripsmetushi
Piduliku meigi saavutamiseks kasuta järgmiseid tooteid:
Lauvärvi toonid 3, 5, 6 and 7, silmalainerit ja volume-ma
ximizing ripsmetushi
Ära unusta pesta vähemalt kahe nädala tagant oma meigivahendeid – meigisvamme, pintsleid ja puudripatju. Hoides hügieeni ja puhtust on ka sinu näonahk tervem!