Toiduvalmistamise DVD

Kümnendaks kingiideeks on DVD "10 erinevat lihraooga". See on esimene DVD sarjast „Maitsvalt meistriks”. Tippkokad Angelica Udeküll, Vello Kiviberg, Sergei Trunov, Veiko Ruukel ja Kert Johanson õpetavad koos kokaabiliste Madis Millingu ja Tiina Kimmeliga lihtsatest ning kättesaadavatest toiduainetest imepäraseid ning hõrgutavaid roogi valmistama ning neid serveerima. Samuti saab meistritelt hulgaliselt teoreetilisi teadmisi ning näha oma silmaga, kuidas meister, aga ka algaja üllatavalt kerge vaevaga maitsva tulemuseni jõuavad.
DVD on abiks nii algajale kokale kui ka professionaalsele hõrgutiste valmistajale, sest olulist kõrva taha panekuks jagub kõigile. „10 erinevat liharooga” õpetab valmistama põtra, küülikut, parti, lammast, veist, seafileed, hirve, jaanalindu ja kana.


DVD on müügil kõigis hästivarustatud toidu- ja plaadipoodides ning Rahva Raamatus. Internetis saab tellida SIIT.